Wilt u uw it recruitment uitbesteden?

  Wilt u uw it recruitment uitbesteden?

  Ons bedrijf moet altijd veel met IT’ers werken. Dat zorgt ervoor dat wij regelmatig weer op zoek moeten naar nieuwe krachten en dat is altijd een hele klus. Het is namelijk zo dat wij dan weer nieuwe advertenties moeten maken en plaatsen en uiteindelijk moeten wij de hele procedure weer doorlopen. Dat kan soms heel eenvoudig gaan, maar meestal is het heel veel werk en aangezien wij deze procedure heel vaak moeten doorlopen, hebben wij onlangs besloten dat wij onze it recruitment graag wilden uitbesteden. Het leek ons beter om hier een bedrijf voor in te schakelen dat ons kon helpen zodat wij ons op het werk konden richten en ons ook heel veel werk konden besparen. Wij hebben daarom gekeken waar wij moesten zijn wanneer wij iemand wilden vinden voor it recruitment en wij hebben toen gezien dat wij het beste een keer via het internet konden gaan zoeken. Wij wisten bij ons in de omgeving namelijk niemand die ons kon helpen met it recruitment en dus hebben wij gekeken waar wij op het internet een mooie kans voorbij zagen komen. Wij hebben daarom even gezocht op it recruitment specialisten en toen kwamen wij meteen bij de mensen van Aatop-ICT.nl terecht. Deze site heeft alles wat je je maar kunt wensen wanneer het gaat over it recruitment en dat was voor ons heel fijn om te merken. Wij hebben de site van deze mensen even goed doorgenomen en wij werden heel enthousiast van alle mogelijkheden die men hier aanbiedt wanneer het gaat over it recruitment. Wij hebben gekeken naar de mogelijkheden om even met een van deze mensen onze wensen op het gebied van it recruitment door te nemen en wij kregen te horen dat er heel veel mogelijkheden waren om een goede nieuwe kracht voor ons bedrijf te vinden. Wij hebben daarom meteen een afspraak met deze mensen gemaakt om het gewenste kandidaatprofiel door te nemen. Dat was heel prettig want op deze manier konden wij een goede kandidaat vinden die goed bij ons bedrijf paste. Toen wij het profiel eenmaal klaar hadden, zijn de mensen van Aatop voor ons aan de slag gegaan. 

  Deze mensen zijn gespecialiseerd in it recruitment

  Wij hebben inmiddels met de mensen van deze it recruitment zaken kunnen doen en wij kunnen u zeggen dat wij iemand hebben gevonden. Deze kandidaat was nog beter dan wij ons hadden durven dromen en wij zijn dan ook zeer tevreden over de samenwerking met dit bedrijf. Zij hebben heel goed geluisterd naar onze wensen en hun it recruitment is heel erg goed gegaan. Bovendien zijn wij voor een heel goede prijs geholpen en dat was ook erg prettig. 

  Wij hebben onze droomkandidaat gevonden 

  Wij zijn blij dat wij de mensen van Aatop-ict.nl hebben ingeschakeld want zij hebben ons heel goed weten te helpen. Kortom:

  • Wij hebben onze perfecte kandidaat weten te vinden 
  • Wij hebben ons heel veel werk kunnen besparen 
  • Wij zijn voor een hele goede prijs geholpen 

  Meer weten? Kijk dan ook nog even op de site van dit bedrijf. Daar kunt u ook de contactgegevens van deze mensen vinden. 

  Lees meer…