Wilt u uw productiesnelheid verhogen doormiddel van een flowpacker?

  Wilt u uw productiesnelheid verhogen doormiddel van een flowpacker?

  Sinds een aantal jaar run ik een groot bedrijf die haar eigen hondenbrokken en kattenbrokken produceert. Mijn floormanager was al enige tijd opzoek naar een heel goede machine die de productiesnelheid aanzienlijk moest gaan verhogen. Al snel kwamen we terecht op omorieurope.com. Omori Europe levert flowpackers die zeer geschikt zijn voor de food, farmacie, non-food en petfood sector. Een flowpacker verpakt het product in folie en sealt het aan de horizontale zijde dicht. Op deze manier zijn de producten veel langer houdbaar en worden ze naar wens verpakt. Daarnaast neemt de machine ook erg weinig ruimte in. Voor ons bedrijf is dit heel erg ideaal, aangezien onze fabriekshal niet heel erg groot is. Ook is hij makkelijk te plaatsen in de fabriek doordat hij weinig ruimte inneemt. 

  Waarom een flowpacker?

  Een flowpacker is heel erg ideaal wanneer u uw productiesnelheid aanzienlijk wil verhogen en uw producten beter wil verpakken. Nadat we besloten hebben om voor een flowpacker te gaan, hebben wij een afspraak gemaakt bij Omori Europe. De eerste afspraak vond plaats op hun hoofdkantoor in Oldenzaal, waar wij erg vriendelijk werden ontvangen en gelijk een lekker kopje koffie kregen. De medewerker van Omori Europe legde ons eerst uit wat een de machine precies deed en welke voordelen hij heeft. Mijn collega en ik werden gelijk heel erg enthousiast! Al snel waren wij ervan overtuigd dat deze machine in onze fabriek moest komen. De medewerker van Omori nam onze wensen heel erg goed op, zodat de flowpacker naar onze wensen ingesteld kon worden. De machine zal al binnen een paar weken worden geleverd en geïnstalleerd worden, hier konden wij natuurlijk niet op wachten!

  Toen was de dag eindelijk daar, de flowpacker werd geplaatst! De medewerkers van Omori Europe hebben met veel kennis en professionaliteit de machine geinstalleerd en hier de tijd voor genomen. Ook hebben wij een heel erg duidelijke uitleg gekregen over hoe hij werkt. Inmiddels staat de flowpacker al een paar maanden in onze fabriek. We zijn onwijs tevreden over de machine en onze productiesnelheid is met twee keer verhoogd! Daarnaast zijn de honden- en kattenbrokken langer houdbaar. 

  Waarom Omori Europe voor uw flowpacker?

  Indien u opzoek bent naar een machine voor uw bedrijf die uw productiesnelheid verhoogt, raad ik zeker Omori Europe aan. Dit bedrijf is zeer vakkundig, professioneel en klantvriendelijk. De flowpacker verpakt uw producten precies zoals u dit wil. Daarnaast zijn de producten veel langer houdbaar door de manier van inpakken. De voordelen van deze machine van Omori Europe noem ik graag nog even puntsgewijs voor u op:

  • Aanzienlijke verhoging van de productiesnelheid
  • De producten worden naar wens ingepakt
  • De producten zijn veel langer houdbaar
  • De machine neemt erg weinig ruimte in beslag 
  • Duidelijke uitleg van de werknemers bij het plaatsen van de flowpacker
  • Klantvriendelijkheid 

  Kortom, de flowpacker heeft een erg positieve invloed op mijn bedrijf en op de productiesnelheid. Momenteel zou ik ook niet weten wat ik zonder deze machine van OmoriEurope.com zou moeten doen. De flowpacker kan ik dan ook erg aanraden aan u allemaal!