Zoekt u een scherfijs machine?

  Zoekt u een scherfijs machine?

  Zoekt u een scherfijs machine? Dan bent u bij shop.veld.nl aan het juiste adres! Het bedrijf biedt een uitgebreid assortiment aan horeca apparatuur. Het horeca apparatuur van veld garandeert u een optimale bedrijfszekerheid en veiligheid. De koel- en vriesoplossingen van veld, zijn van de beste kwaliteit dankzij de keuze voor gerenommeerde merken. Ook de productie is geheel in eigen beheer van veld. De koel- en vriesoplossingen staan onder scherpe controles waardoor de klant kan vertrouwen op een aanschaf van kwaliteit.

  De koel- en vriesinstallaties functioneren het beste wanneer deze regelmatig onderhouden worden. Dit zorgt ervoor dat de kosten laag blijven en u langer kan genieten van uw aanschaf. Door onderhoudt kan de levensduur van de apparaten verlengt worden. Mocht er onverhoopt iets kapot gaan, dan staat het bedrijf direct klaar om horeca apparatuur te repareren.

  Scherfijsmachine

  veld biedt diverse soorten scherfijsmachines. Een scherfijsmachine produceert het zogenoemde scherfijs, ook wel droogijs genoemd. Dit scherfijs wordt gebruikt om producten te koelen tijdens opslag, transport of presentatie. Het ijs is 99% bevroren wanneer het de scherfijsmachine verlaat en heeft een temperatuur van -10 tot -5 graden. Het scherfijs uit de scherfijsmachine ziet eruit als witte glasscherven van ongeveer 2 millimeter dik. De kleur en dikte zorgen ervoor dat het ijs geschikt is als presentatiemiddel.

  veld levert de scherfijsmachines van Brema. Deze scherfijsmachine staat bekend om de topkwaliteit. Dit komt door het gebruik van roestvrijstalen sproeikoppen en RVS bekleding. De scherfijsmachine is ook voorzien van R290. U koopt dus een kwalitatief goede en duurzame scherfijsmachine.

  Soorten scherfijsmachine

  Het assortiment van veld scherfijsmachines bestaat uit zowel lucht- als watergekoelde scherfijsmachines. Hieronder worden de machines toegelicht:

  • Watergekoelde scherfijsmachine: hierbij wordt water gebruikt om de machine te koelen. De machine zal meer water gebruiken per kg geproduceerd ijs. Deze stabiele waterkoeling zorgt ervoor dat deze machines goed in te zetten zin in warme omgevingen.
  • Luchtgekoelde scherfijsmachine: hierbij wordt lucht gebruikt om de machine te koelen. Hierbij is er veel minder water nodig per kg ijs dan een watergekoelde machine. Deze machines zijn minder geschikt voor warme omgevingen.

  Daarnaast is er nog een verschil tussen scherfijs en schilferijs. Het verschil is dat schilferijs een stuk minder bevroren is. Hierdoor is dit ijs ook een stuk energiezuiniger als het gaat om de productie van dit ijs. Toch heeft scherfijs door zijn bevroren staat een betere warmte inhoud. Schilferijs wordt dan ook gebruikt bij buffetten of in de medische sector. 

  Met de scherfijsmachines van Brema kan u zowel zoet als zout water scherfijs maken. Hierdoor kunt u deze machines prima toepassen op vissersschepen. Voor het gebruik met zoet water kan u uit alle modellen kiezen. De machines van Muster zijn ook instaat om scherfijs te maken met een zoutgehalte tot 30%. 

  Welk type scherfijs machine voor u de juiste match is, hangt van een aantal factoren af. Het hangt af van welke producten u in welke omgeving wilt presenteren. Maar ook de capaciteit die u nodig heeft is van groot belang. veld levert scherfijsmachines met een capaciteit van 100 kg tot 5000 kg per 14 uur. Daarnaast moet u overwegen of u een watergekoelde of luchtgekoelde machine wilt aanschaffen.