Zoekt u hulp bij hallenbouw?

  Zoekt u hulp bij hallenbouw?

  Olde Hensken B.V. is een befaamd montagebedrijf dat al 25 jaar werkzaam is. Ze zijn gespecialiseerd in hallenbouw. Tegenwoordig bouwen wij zelfs hallen in heel Europa! Zoekt u een bedrijf dat voor u een hal kan bouwen? Dan bent u bij hen aan het juiste adres! Kijk direct op oldehenskenbv.nl

  Redenen voor hallenbouw

  Ten eerste, waarom wilt u een hal bouwen? Daar kunnen een aantal redenen voor zijn:

  • Voor een opslagplaats
  • Voor een werkplaats
  • Voor bijzondere gelegenheden

  Een loods is veel hoger en ruimer dan een gemiddeld pand, waardoor u er makkelijk met een vrachtwagen in kunt rijden. Dat kan erg handig zijn als u bijvoorbeeld goederen moet opslaan die van een groot formaat zijn. Ook als u een grote hoeveelheid goederen wilt opslaan, is een hal daar uitermate voor geschikt. Een hal kan ook heel goed als werkplaats dienen. Vooral in de industriesector komt dit regelmatig voor. Een loods is namelijk groot genoeg om enorme machines neer te zetten, waarbij de arbeiders ook nog eens genoeg ruimte hebben om hun werkzaamheden te verrichten. Tevens kunt u eventueel nog steeds een gedeelte van de hal als opslagplaats gebruiken. Dat zijn twee vliegen in een klap!

  Specialist in hallenbouw

  Olde Hensken BV beschikt over decennia lange ervaring, en kunnen zichzelf dus absoluut een specialist in de hallenbouw noemen. Ze hebben door de jaren heen voor verschillende bedrijven uiteenlopende hallen gebouwd. Keer op keer hebben ze fantastische eindresultaten opgeleverd, waarmee de klanten meer dan tevreden zijn. U kunt de projecten op hun site bekijken. Zoals bij de projecten te zien is, bouwen ze allerlei hallen in verschillende formaten. Bij Olde Hensken BV is op het gebied van hallenbouw veel mogelijk. Daarbij bouwen ze een hal alleen met de beste materialen en bieden ze hun klanten een garantie van maar liefst 30 jaar aan. Dat bewijst hoeveel vertrouwen ze hebben in de kwaliteit van hun hallen. Of u nou een hal wilt voor zakelijke doeleinden of voor particulieren, iedereen kan bij Olde Hensken terecht voor hallenbouw. Wilt u dat ze uw hal bouwen? Dan zullen ze eerst samen met u bespreken aan welke wensen de hal moet voldoen. Aan de hand van dat gesprek kunnen ze een offerte voor u opstellen. Dankzij hun Twentse nuchterheid zijn ze niet alleen transparant en duidelijk maar ook erg behulpzaam. Ze denken graag met u mee en geven u graag advies. Bovendien houden ze de lijntjes met onze klanten kort, waardoor het project zo soepel mogelijk verloopt. Dit is prettig voor Olde Hensken, maar ook voor de klanten. Ook vinden ze het belangrijk om hun klanten tijdens het hele proces zo goed mogelijk te helpen. Daarom begeleiden ze u van begin tot eind. Indien u het graag wenst, kunnen ze u zelfs helpen bij het aanvragen van een vergunning bij de gemeente. Als de gemeente de vergunning heeft goedgekeurd, kunnen ze beginnen met het bouwen van de hal. Tijdens de bouw zullen ze u regelmatig op de hoogte houden van de voortgang ervan. Hierdoor kunt u in de gaten blijven houden of alles nog steeds naar uw wens verloopt. Wilt u in de loop van het project toch wat dingen anders hebben? Door hun regelmatige contact kunnen ze daar heel snel op inspelen. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan en krijgt u het eindresultaat dat aan uw wensen voldoet. Kies dus voor de hallenbouw van Olde Hensken BV.

  Lees meer…