Zonder werkende fietslampjes kunt u fikse boetes krijgen

  Zonder werkende fietslampjes kunt u fikse boetes krijgen

  • Geplaatst op: 27 maart 2017 in Nieuws

  De Nederlander kan niet zonder zijn fiets. Scholieren gaan ermee naar school en veel arbeiders gebruiken de fiets van en naar het werk. Ook in hun vrije tijd fietst de Nederlander ontzettend graag.  We hebben zelfs een mondiale bekendheid als fietsland. Een grote ergernis is de fietsverlichting. Er hoeft maar een kabeltje te knappen of een dynamo scheef te zitten en u hebt geen licht meer. Daarom zijn velen overgestapt op de fietslampjes zoals u die bij promoboer.nl kunt bestellen. Deze fietslampjes kunt u eenvoudig bevestigen aan het frame van uw fiets en kunt u na de fietstocht in uw tas of jaszak bewaren. Daardoor kan het niet gebeuren dat ze door een vandaal kapot worden gemaakt of zelfs worden gestolen. Het enige nadeel is natuurlijk dat u nu zelf zorg moet dragen voor deze fietslampjes en u ze dus niet kwijt moet raken. Ze werken op batterijen die erg lang mee gaan en het is zelfs aan te raden om eerder gloednieuwe fietslampjes te kopen dan de batterijen te vervangen. Want deze batterijen zijn verreweg het duurste onderdeel van deze lampjes. Wist u dat u deze lampjes in bulk bij ons kunt bestellen? Wij zijn namelijk een online bedrijf dat zich richt op de verkoop van relatiegeschenken. We zien deze fietslampjes dan ook als relatieartikel voor uw klanten maar ook voor uw personeel. Daarom bieden wij de mogelijkheid aan om de fietslampjes te bedrukken met uw bedrijfsgegevens! Klinkt u dat als muziek in de oren? Lees dan snel even verder en vergeet niet op onze website te kijken.

  Fietslampjes zijn ideaal om uit te delen aan uw klanten

  Neemt u eens een kijkje tussen onze populaire en goedkope fietslampjes. U hebt als voordeel dat u direct in het groot bestelt. Daarom geven we u een fikse korting op het totale bedrag. Sterker nog, we beloven u zelfs een laagste prijsgarantie zodat u nooit een dief van uw portemonnee zult zijn. Hoe gaat het bestellen van deze fietslampjes in zijn werk?

  • Gaat u naar onze website en klik op het kopje “fietslampjes”.
  • Kies dan de lampjes uit die u wilt kopen. Zoals u zult zien worden ze in setjes van twee verkocht. Standaard heeft het voorste lichtje een wit profiel, het achterlicht een rood profiel. Liever een andere kleur? In principe leveren we in alle kleuren!
  • Dan geeft u aan wat u op de lampjes wilt laten drukken. U begrijpt dat het om een klein oppervlak gaat dus kies iets handigs zoals uw bedrijfslogo of bedrijfsnaam en websitenaam.
  • En dan rond u de bestelling af en ontvangt u van ons spoedig een offerte en eventueel een proefdruk.

  Vergeet u niet om uw logo er op af te laten drukken?

  De fietslampjes bevestigt u met elastiekjes aan het stuur en frame van uw fiets en ze zijn eenvoudig te verwijderen. Het is een leuk, praktisch en goedkoop relatiegeschenk om aan uw werknemers te geven. Zeker als velen van hen met de fiets naar het werk komen. Hebt u een reiswinkel of fietsenzaak en gaat u weleens naar de jaarbeurs? Dan zijn deze lampjes het ideale relatiegeschenk voor de bezoekers van uw kraampje. En wist u dat u hier nog diverse andere cadeautjes kunt kopen die fiets gerelateerd zijn? Want we bedrukken naast deze lampjes ook zadelhoezen, fietsbellen en zelfs gehele fietsenrekken! Haast u dus naar de site en bestel vandaag nog. Hebt u hier nog vragen over? Dan staat de klantenservice van Promoboer uiteraard voor u klaar. Bel hen tijdens kantooruren even op of vul het online contactformulier in. Vergeet niet om uw contactgegevens in te vullen!